SPEEDWAY

Vad är SPEEDWAY?

 

Oavsett gren erbjuder VersaCourt ™ det ultimata idrottsgolvet. Vårt system med självlåsande copolymer-plattor skapar skräddarsydda spelytor som är slitstarka, säkra och spelvänliga för en mängd olika sporter och aktiviteter. VersaCourt ™ har en skonsammare spelyta som minskar risken för belastningsskador på kroppen utan avkall på utövandet. Idrottsgolv med VersaCourt™ har en jämn och bra bollrekyl.

 

 

THE ULTIMATE ATHLETIC COURT SYSTEM

VersaCourt ™ -plattorna tillverkas i U.S.A. genom en 16-punkts formsprutningsprocess som producerar de tunnaste och mest jämna plattorna på marknaden idag. Våra plattor ansluts med en patenterad sex-flikars låsmekanism som säkerställer den jämna spelytan.

Enkel installation utan behov av specialister. VersaCourt ™ Elite-plattor har unik flexibel teknik i flera riktningar med en utvidgningsfog för backspänning mellan plattorna. Denna fog tillåter lätt sidoflexion (rörelse från sida till sida) som, tillsammans med VersaCourt ™ -plattans lilla vertikala ger en minskad påverkan på spelarens leder och rygg.

VersaCourt ™ -plattorna har en öppen rutnätskonstruktion som släpper igenom vatten och copolymer materialet reflekterar värme, vilket resulterar i en spelyta som är 50 % svalare än asfalt eller betong. Anti-UV-tillsatser som ingår i varje platta hindrar dem från att blekna i solen. Plattorna är också antimikrobiella för att förhindra mögeltillväxt. Rensning är lika enkelt som att blåsa bort skräp med en lövblåsare, vid behov kan högtryckstvätt användas för att eliminera ackumulerad smuts. VersaCourt ™ -plattorna har 15 års garanti med en förväntad livslängd på upp till 25 till 30.

VersaCourt ™ erbjuder också utrustning till idrottsplaner som basketkorg, tennisnät och stängsel och staket för avgränsning. Våra plattor kan även med fördel användas som golvyta för icke-sport applikationer där en tuff, vattentät och tvättbar yta behövs, som till exempel konserter, mässor.

Game Outdoor

VersaCourt Game -utomhusbanor har designats och utvecklats för multisportaktiviteter utomhus. Den innovativa, modulära plattformen och vårt unika sex-punkts låsningssystem skapar en sömlös spelyta som möjliggör jämn bollrekyl och respons samt oöverträffad spelbarhet.

mer

Compete

VersaCourt Compet erbjuder säkra, slitstarka ytor med väldigt hög prestanda avsedda  för idrottsbanor för inomhusbruk. Produkten är idealistisk för en mängd olika aktiviteter. VersaCourt Compet är exceptionellt slitstark och är underhållsfri eller kräver nästan inget underhåll.

mer

Skate

VersaCourt Skate designades och utvecklades för att ge en exceptionell skridskobana. VersaCourt Skate har ett smart och enkelt klicksystem, ger en unik yta på två nivåer för att erbjuda det bästa hjulgreppet.

mer

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Basketplan

VersaCourt är det mest innovativa basketgolvet på marknaden idag. Med sitt patenterade sammankopplingssystem ger VersaCourt en exceptionellt jämn och slitstark yta som möjliggör spel på elitnivå.

mer

Tennisbanor

VersaCourt-plattor är ett idealiskt ytbelägg för utomhustennisbanor som med litet behov av underhåll.

Oavsett om du vill återuppta en befintlig tennisbana eller bygga en ny, har VersaCourt lösningen.

mer

Multisportbanor

Ingenting är omöjligt. Vi har ett stort utbud av utrustning till multisportbanor.

Valmöjligheter för multisportbana som inkluderar basket, tennisbanor, pickleboll, shuffleboard och volleyboll.

mer

Volleybollplan

Alternativ för Volleybollplan för både inomhus- och utomhusspel.

Våra justerbara nätsystem gör det möjligt att snabbt växla till andra sporter såsom tennis, padel eller badminton.

mer

Lekparker

Den snabbt torkande, ihåliga ytan på VersaCourt plattor gör det till ett idealiskt val för lekparkssytor. Det är estetiskt tilltalande, kräver minimalt med underhåll och är både bekvämt och säkert för barn att leka på.

mer

Portabla Idrottsbanor

VersaCourt är den bästa lösningen för portabla idrottsytor på marknaden. Det portabla idrottsgolvet VersaCourt kan installeras på bara några timmar och sedan demonteras lika enkelt.

Vårt VersaCourt-precisionslåsningssystem säkerställer en styv, enhetlig yta som ger konsekvent, jämn bollrekyl (studsförmåga) på hela planytan.

mer

Övriga användningsområden

Den snabbt torkande ihåliga ytan gör VersaCourt-plattan till ett idealiskt val för många applikationer som inte nödvändigtvis är sportrelaterade. Det ger ett rent professionellt utseende, erbjuder glidmotstånd och kräver minimalt underhåll.

Dessutom är det lika enkelt att installera som det är mångsidigt. Plattorna låses ihop och kan beskäras så att de passar även oregelbundna ytor.

mer

Del av EUROPEISKA TURFGRUPPEN

PLAYING FIELD REVISORER, INTERNATIONELLA ORGANISATIONER:

Våra partners:

GeoSmart

Sweden

Lättregelkonstruktioner i galvaniserat, återvunnet stål för bostäder och industribyggnader, idrottsanläggningar & lösningar för idrottsgolv och konstgräsplaner som producerats med europeisk certifiering och ISO 9001 kvalitetscertifiering.

▪ INNOVATIVT ▪ HÅLLBART ▪ EFFEKTIVT ▪ PRISVÄRT

© Copyright – 2019 GeoSmart Sweden