Idrottsanläggning
och idrottsgolv

BASE PANEL Systems & Speedway

Vi erbjuder marknadens bästa modulära idrottsgolv för såväl inomhus som utomhusbruk. Förutom idrottsgolv och aktivitetsytor så är vi experter på konstgräsplaner.

Vi bygger idrottsanläggningar för olika ändamål exempelvis fotboll, handboll, basket, tennis, multisport- och utomhusplaner i alla slags storlekar med komplett utrustning.

Vi erbjuder de bästa produkterna på marknaden med unika egenskaper. Våra kvalitativa och hållbara lösningar innebär minskade arbetskostnader, förenklade arbetsförhållanden, enkel installation och längre livslängd.

VI ÄR ÅTERFÖRSÄLJARE I EUROPA

Unika toppmoderna idrottsanläggningar

Toppmoderna och miljövänliga idrottsanläggningar
och sportgolv

GeoSmart Sweden erbjuder anläggning av konstgräs- och idrottsgolv, renovering och underhåll av alla sorters idrottsytor, byggande av utomhusgym, byggande av idrottsanläggningar samt övrigt byggarbete.

Vi strävar efter en hållbar utveckling med högsta möjliga kvalitetsstandard.

Vad är Base Panel teknologi?

Base Panel serien inkluderar innovativa modulära fundament till idrottsgolv för både inomhus-och utomhusbruk.

Med Base Panel teknologin minskas eller i många fall elimineras behovet av traditionella jord-, sten-, betong- och asfaltfundament.

Vår revolutionerande teknologi med sin unika patenterade låsningssystem bidrar till ökad säkerhet och ökad prestanda.

Underlaget har unika egenskaper, som till exempel horisontella och vertikala dräneringsfunktioner och är extremt enkel att installera.

Panelerna garanterar utmärkt stabilitet, oöverträffad dräneringskapacitet och enastående spelbarhet. De är utformade för att på ett tydligt sätt förbättra säkerheten och prestandan hos idrottare och andra användare. Tack vare den snabba och enkla installationen med ett enkelt klick-system reduceras både ekonomiska och ekologiska effekter betydligt.

Panelerna utgör den perfekta grunden för varje applikation på konstgräsplan, sportbanor med hårt underlag, eller asfalterade ytor. Lämplig både för inomhus- och utomhusbruk.

Vår produktserie ger ett toppmodernt fundament till idrotts- och aktivitetsytor för både inomhus- och utomhusbruk. Konstgräsplaner, friidrottsbanor samt övriga idrottsytor för bland annat fotboll, basket, handboll och tennis. Base Panel Teknologin erbjuder även unika lösningar för golvytor till lekpark, aktivitetsytor på tak, dansgolv, temporära evenemangsytor, landskap, gatstenar och garageuppfart m.m. 

Användningsområdet är otroligt brett.

Rillor som konstruktivt stöd

Vattenlagrings-kapacitet

Vertikal och horisontal dränerings-system

Patenterad låsnings-system av expansions-fogar

Reducerad glidning
och rörelse-förmåga

Perfekt passform mellan palenerna

OM EUROPEAN TURF GROUP

European Turf Group är leverantör av helhetslösningar inom idrott och landskap infrastruktur med målet att erbjuda innovativa lösningar som är av stort mervärde i branschen.
Europian Turf Group med 20 års branscherfarenhet erbjuder design, leverans, installation samt underhållstjänster.

Våra tjänster:

Base Panel 
Teknologi

Översyn av aktivitetsytor

Underhållsarbeten

 

Återförsäljning av produkter för idrottsgolv

 

Byggande av idrottsanläggningar

för inomhus- och utomhusbruk

 

Byggande av aktivitetsytor

 

Vad är SPEEDWAY?

DEN ULTIMATA IDROTTSBANAN

Game Outdoor

VersaCourt Game -utomhusbanor har designats och utvecklats för multisportaktiviteter utomhus. Den innovativa, modulära plattformen och vårt unika sex-punkts låsningssystem skapar en sömlös spelyta som möjliggör jämn bollrekyl och bollrespons samt oöverträffad spelbarhet.

Speed Outdoor

VersaCourt Speed ​​Outdoor- utomhus plattorna har designats och utvecklats för inline hockey, roller sports samt multisport applikationer. Den patenterade designen erbjuder ett otroligt hjulgrepp och utmärkt dragkraft för multisporstaktiviteter.

Skate

VersaCourt Skate designades och utvecklades för att erbjuda en exceptionell skridskobana. VersaCourt Skate har ett smart och enkelt klicksystem, ger en unik yta på två nivåer för att erbjuda det bästa hjulgreppet.

Compete

VersaCourt Compet erbjuder säkra, slitstarka ytor med väldigt hög prestanda avsedda  för idrottsbanor för inomhusbruk. Produkten är idealistisk för en mängd olika aktiviteter. VersaCourt Compet är exceptionellt slitstark och är helt underhållsfri eller kräver minimalt underhåll.

Fördelar: snabb och enkel montering, minimalt underhåll, upp till 30 års förväntad livslängd, 15 års garanti, 100% återvinningsbara moduler.

PVC-fritt, mycket god dämpningsförmåga minskad skaderisk, extremt slitstark, extra snabb torkningsförmåga, sval, patenterad sex-flikars låsmekanism för ökad säkerhet

Vi erbjuder

 • Ett arbetsteam av professionella med många års erfarenhet;
 • Specialiserad maskinpool;
 • Högkvalitativa produkter för idrottsgolv även för utövande på elitnivå;
 • Vi arbetar med material från ledande företag i branschen – våra partners (Sit-In Sport, Mapei, Casali Sport, MBU, SMG GmbH.), alla med ISO 9001-certifieringar. Dessa fortsätter att stödja vårt arbete med specialister och forskningslaboratorier för vidareutveckling.

TJÄNSTER

 • Byggande av idrotts- och aktivitetsytor;
 • Underhåll av idrotts- och aktivitetsytor;
 • Konstruktion av gjutgummigolv till idrottsgolv;
 • Byggande av idrottsbanor för utomhusbruk;
 • Återförsäljning av produkter till idrottsgolv;
 • Design och byggande av kompletta idrottsanläggningar;
 • Idrottshall konstruktion;
 • Byggande av bostadshus samt andra byggnader.

Del av EUROPEISKA TURFGRUPPEN

PLAYING-FIELD AUDITORS, INTERNATIONAL ORGANIZATIONS:

Our Partners:

GeoSmart

Sweden

Lättregelkonstruktioner i galvaniserat, återvunnet stål för bostäder och industribyggnader, idrottsanläggningar & lösningar för idrottsgolv och konstgräsplaner som producerats med europeisk certifiering och ISO 9001 kvalitetscertifiering.

▪ INNOVATIVT ▪ HÅLLBART▪ EFFEKTIVT ▪ PRISVÄRT

© Copyright – 2019 GeoSmart Sweden Construction